Boekhandel Stumpel opent webshop

Boekhandel Stumpel opent woensdag 16 maart officieel haar vernieuwde webshop. Naast de tien filialen in Noord-Holland, opent Stumpel nu landelijk haar deuren. Met deze webshop is Stumpel.nl één van de oudste online boekhandels in Nederland. Meer dan 100.000 Nederlandse en anderstalige boeken (digitaal of papier), maar ook pennen, toners, papier en andere kantoorartikelen worden binnen één dag gratis thuisbezorgd.

Ter gelegenheid van de opening van de webshop en de Boekenweek komt Sophie van der Stap (bekend van het boek ‘Het meisje met negen pruiken’) zaterdag 19 maart haar nieuwe boek ‘En wat als dit liefde is’ signeren. De signeersessie start om 12:00 uur bij Boekhandel Stumpel op het Grote Noord te Hoorn. Klanten kunnen, naast in de boekhandel, ook via de webshop een gesigneerd exemplaar aanschaffen.

Lees ook:Verfilming Meisje met negen pruiken in september in NL
Lees ook:Duitse verfilming Meisje met negen pruiken
Lees ook:Sophie van der Stap Chanel-vip
Lees ook:Boekenbal opent #Boekenweek2013
Lees ook:Utrechtse boekhandels verenigen zich in brochure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.