Koningin ontvangt Mam, ik bel je zo terug

Vorige maand verscheen bij Kosmos het boek ‘Mam, ik bel je zo terug’. De Koningin was afgelopen zaterdag aanwezig op de Dag Herdenken Geweldslachtoffers in Doetinchem en kreeg een exemplaar overhandigd. Het boek kwam deze week ook binnen in De Bestseller 60.

‘Mam, ik bel je zo terug.’ Het waren de laatste woorden die Wanda Beemsterboer-Avenarius haar toen twintigjarige dochter Nadine in 2006 hoorde zeggen. Daarna vermoordde haar ex-vriend haar met 36 messteken. Wanda heeft met het boek een duidelijk doel voor ogen. Ze wil jonge meiden en hun ouders de ogen openen. Dit kan namelijk iedereen overkomen.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Waar komen de angsten van Nadine vandaan?
Lees ook:Spannend ‘Herfstlied’ bereikt luisteraar niet
Lees ook:Valentijnstips: Mannentester, Engel en Après-Ski
Lees ook:José Hennekam vertelt over misbruik in de kerk
Lees ook:Ouders Nadine Beemsterboer in nieuw hulpprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.