Nieuwste Simone van der Vlugt 100.000 keer verkocht

‘Op klaarlichte dag’, de nieuwste thriller van Simone van der Vlugt, is sinds de verschijning in mei reeds 100.000 keer over de toonbank gegaan. Al in zijn tweede week behaalde het boek een nummer 1-positie in de bestseller top 60; al twaalf weken staat het onafgebroken in de top 12 . De meeste exemplaren werden verkocht bij Boekhandel Stumpel in Hoorn, tevens de geboorteplaats van de auteur.

Simone van der Vlugt heeft in Nederland al meer dan 1.1 miljoen literaire thrillers verkocht. Ze debuteerde in 2004 op grootse wijze met ‘De reünie’. Het werd door Crimezone als beste thrillerdebuut uitgeroepen en genomineerd voor de NS Publieksprijs 2005. Daarna verschenen de eveneens succesvolle thrillers ‘Schaduwzuster’ (2005), ‘Het laatste offer’ (2007), ‘Blauw water’ (2008) en ‘Herfstlied’ (2009). Van der Vlugt werd nog twee maal genomineerd voor de NS Publieksprijs met ‘Het laatste offer’ in 2007 en met ‘Blauw water’ in 2008. Begin juni 2009 werd ‘Blauw water’ bekroond met ‘De Zilveren Vingerafdruk 2009′. De literaire thrillers van Simone van der Vlugt verschijnen in elf landen in vertaling.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Simone van der Vlugt auteur spannende geschenkboek
Lees ook:Simone van der Vlugt verkoopt meer dan miljoen boeken
Lees ook:Simone van der Vlugt wint Zilveren Vingerafdruk met ‘Blauw water’
Lees ook:Verfilming Op klaarlichte dag van Simone van der Vlugt
Lees ook:Simone van der Vlugt verslaat Khaled Hosseini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.