De schaduw van de wind 200 weken in De Bestseller 60!

De boeken van Carlos Ruiz Zafón staan al jaren in de internationale en nationale bestsellerlijsten. Deze week staat ‘De schaduw van de wind’ maar liefst 200 weken in de Nederlandse bestsellerlijst van de CPNB. De titel kwam in 2005 voor het eerst De Bestseller 60 binnen en staat deze op week op plek 26. De afgelopen jaren heeft Carlos Ruiz Zafón niet alleen Nederland betoverd, maar ook wereldwijd is het boek razendpopulair.

Signatuur introduceerde ‘De schaduw van de wind’ met 5000 exemplaren en inmiddels zijn er ruim 750.000 exemplaren verkocht. En dat is alleen nog maar in Nederland. In november 2009 lag het aantal verkochte exemplaren wereldwijd op 12 miljoen en het einde is nog niet in zicht.

‘Het spel van de engel’ was hét boek van 2009. Het is opnieuw een mengeling van intriges, fantasie, liefde, vriendschap en verraad. Met een oplage van 300.000 exemplaren is dit boek niet meer weg te denken uit de bestsellerlijst.

Bestel direct bij Bruna

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Recordverkoop Zafón: 1 miljoen exemplaren
Lees ook:Carlos Ruiz Zafón signeert nieuw boek bij Selexyz Dominicanen
Lees ook:Carlos Ruiz Zafón op één in bestsellerlijsten
Lees ook:Win gesigneerde bestseller Carlos Ruiz Zafón!
Lees ook:Carlos Ruiz Zafón exclusief op festival City2Cities

0 reacties op “De schaduw van de wind 200 weken in De Bestseller 60!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.