Hampshire Hotels verhalen- en gedichtenwedstrijd

Hampshire Hotels, Schrijven Magazine en Schrijven Online introduceren een schrijfwedstrijd. Hampshire Hotels wil haar gasten een inspirerende bloemlezing voorleggen en doet hiervoor een beroep op auteurs en dichters uit de Benelux.

21 winnende inzendingen krijgen een plek in het Hampshire Inspiratieboekje 2010; een boekje vol bijzondere, inspirerende verhalen en gedichten dat cadeau wordt gegeven aan gasten en relaties van Hampshire Hotels. Tot 9 april 2010 kan iedereen deelnemen via de website www.hampshire-hotels.com/schrijfwedstrijd.

De ingestuurde verhalen en gedichten worden beoordeeld door een proffesionele jury met onder andere Jessica Durlacher, de schrijfster van bestsellerromans als Het Geweten, De dochter, Emoticon en Wat gebeurde er met Cathy M.?. Ze won diverse prijzen en wordt beschouwd als een van de belangrijkste schrijfsters van haar generatie. Ook Vrouwkje Tuinman maakt onderdeel uit van de jury, zij publiceerde dichtbundels als “Vitrine” en “Receptie”

Naast de publicatie van de 21 beste verhalen en gedichten in het Hampshire Inspiratieboekje wordt er één uiteindelijke winnaar geselecteerd. Deze krijgt naast een prominente plek in het boekje tevens een verzorgd weekend in één van de Hampshire Hotels cadeau. Alle winnaars worden uitgenodigd op de prijsuitreiking in de Balie van Amsterdam, op zaterdag 17 april om 12:00 uur, tijdens het verhalenweekend ‘Hotel van Hassel’.

(Bron: Persbericht Hampshire Hotels)

Lees ook:Lowlands schrijfwedstrijd: zoektocht naar nieuw talent
Lees ook:Amy Winehouse werkt aan dichtbundel en kinderboek
Lees ook:Grootste schrijfwedstrijd van Gelderland start in vijf regio’s
Lees ook:Schrijfwedstrijd: Pamac jumpt voor Jump
Lees ook:PAMAC zoekt nieuwe chicklitauteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.