Boekenweekpoll: uitslag

De Boekenweek ligt inmiddels alweer een paar dagen achter ons en ik had eerlijk gezegd al een verslag verwacht van organisator CPNB. Helaas is deze nog niet gearriveerd, dus ik kan niet melden of nu een succesvolle week was. Onder onze lezers in ieder geval wel.

Ruim een vierde van de lezers (26%) is de afgelopen tijd naar de boekhandel geweest om hier een boek te kopen en daarmee het Boekenweekgeschenk ‘Duel’ van Joost Zwagerman te ontvangen. En 44% heeft dit geschenk waarschijnlijk ook ontvangen, omdat ze sowieso regelmatig boeken kopen. Dus ook in de Boekenweek.

Natuurlijk waren er ook twijfelaars. Zo had 6% nog geen boek op het oog en was bij 16% de stapel ongelezen boeken nog te groot om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Van de Boeken.blog.nl-lezers was er maar 8% die aangaf amper boeken te kopen.

In totaal brachten 93 lezers hun stem uit.

Lees ook:Joost Zwagerman vertelt volop over boekenweek
Lees ook:Bol.com kopers kunnen fluiten naar boekenweekgeschenk
Lees ook:Gratis reis met Boekenweekgeschenk populair
Lees ook:[email protected] #Boekenweek2010
Lees ook:Boekenbal der Titanen opent 75e Boekenweek

0 reacties op “Boekenweekpoll: uitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.