Herman Brusselmans even uit de schijnwerpers (Update)

Update: Schreven we in oktober dat Herman Brusselmans zijn pen lange tijd zou neerleggen. We kunnen nu melden dat hij alweer begonnen is aan een volgend boek. De schrijver is blij dat zijn schrijversdip achter de rug is. Hier vertelt hij er meer over: Het Nieuwsblad.

Het bericht van 12 oktober 2009: Fans van Herman Brusselmans moeten nog even wachten op zijn volgende werk. Eigenlijk zou zijn volgende boek ‘De boot naar Zwitserland’ eind 2010 klaar moeten zijn, maar het schrijven wil niet vlotten. We lezen dan ook in De Standaard dat hij de rust op zoekt en naar Knokke vertrekt. Morgen zal hij er in De Wereld Draait Door meer over vertellen.

Meer lezen, klik dan hier voor een artikel uit Het Nieuwsblad.

Lees ook:Herman Brusselmans niet meer op televisie en radio
Lees ook:De mogelijke memoires van Herman Brusselmans
Lees ook:Herman Brusselmans en Tom Lanoye op podium
Lees ook:Herman Brusselmans vertelt over mislukte sabbatical
Lees ook:Brusselmans zaait verwarring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.