[email protected] #Boekenweek2010

Februari start voor Boekenblog meteen succesvol. Niet omdat, de bezoekerscijfers meteen met duizenden omhoog springen. Nee, vandaag ben ik bij de perspresentatie over de aankomende Boekenweek geweest. Zo zag ik hoe Joost Zwagerman het eerste exemplaar van het Boekenweekgeschenk ‘Duel’ kreeg, hoe Erik van Muiswinkel ‘De avonden’ vertwitterde en vele bekende schrijvers (denk aan Anna Enquist, Ronald Giphard, Bernlef, Arthur Japin, Paul Witteman, Jan Mulder en vele anderen) trots een exemplaar van ‘Titaantjes waren we – Schrijvers schrijven zichzelf’ toonden.

Voor de lezers die @boekenblog op twitter volgen, is dit geen nieuws meer – zij waren er bijna rechtstreeks bij – maar voor al die andere plaats ik toch nog even mijn foto’s. Mijn excuses voor de beelden die niet altijd even helder zijn.

Joost Zwagerman krijgt het eerste exemplaar van Boekenweekgeschenk ‘Duel’

Erik van Muiswinkel leest zijn vertwitterde versie van ‘De avonden’ voor, in het kader van de twitteratuur-actie voor jongeren Leo Vroman ontvangt ‘live’ in de VS het eerste exemplaar van ‘Titaantjes waren we – Schrijvers schrijven zichzelf’
Een exemplaar van datzelfde boek is er ook voor de vele bekende schrijvers die een brief hebben geschreven aan hun jongere ik.

Foto’s: Patricia de Ryck

Lees ook:Boekenbal der Titanen opent 75e Boekenweek
Lees ook:75e Boekenweek op drempel van een nieuw tijdperk?
Lees ook:Boekenweek 2010: Titaantjes waren we… Schrijvers schrijven zichzelf
Lees ook:Gratis reis met Boekenweekgeschenk populair
Lees ook:Bol.com kopers kunnen fluiten naar boekenweekgeschenk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.