Hans Gelauff vertrekt bij Bruna

Algemeen directeur Hans Gelauff vertrekt per 31 maart aanstaande bij Bruna BV. Een week na zijn afscheid zal hij de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar bereiken. Het vertrek van de heer Gelauff is niet een definitief afscheid: op verzoek van de aandeelhouders blijft hij nog een jaar aan als adviseur.

Sinds het aantreden van Hans Gelauff in 2003 is de focus van Bruna bij de franchiseorganisatie komen te liggen. Een groot aantal winkels is sindsdien verkocht aan zelfstandig ondernemers. Daardoor werkt inmiddels zo’n negentig procent van alle vestigingen volgens de Bruna franchiseformule.

Directeur Operations Steven van Wijk: “Hans Gelauff is erin geslaagd de winkelformule te professionaliseren, het rendement te verhogen en de samenwerking met onze ondernemers aanmerkelijk te versterken. We hebben een sterke formule, gemotiveerde en betrokken ondernemers en medewerkers en een ijzersterk geloof in onze toekomst. We zullen Hans niet alleen als kundig retailer, maar vooral ook als fijne collega en zeer prettig mens gaan missen.” Voor de functie van de heer Gelauff wordt momenteel een opvolger gezocht.

(Persbericht Bruna)

Lees ook:Peter Brouwer benoemd tot algemeen directeur Bruna
Lees ook:Nu ook Engelstalige boeken bij Bruna.nl te bestellen
Lees ook:Omzetrecord voor Bruna in 2009
Lees ook:Franchiseformule Bruna stapt in verkoop eBooks
Lees ook:Bruna verkozen tot beste franchiseonderneming van 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.