Jip en Janneke in een nieuw jasje

Mocht je voor Sinterklaas op zoek zijn naar de Jip en Janneke boeken van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp. Let dan goed op. Ze hebben namelijk een nieuw jasje gekregen. Al vallen ze hierdoor nog beter op dan voorheen.

Annie M.G. Schmidt vertelt over het alledaagse – maar o zo avontuurlijke – leven van de kleuters Jip en Janneke. En Fiep Westendorp heeft er de onverwisselbare illustraties bij gemaakt. Het zijn dan ook niet alleen klassieke (er zijn er meer dan twéé miljoen van verkocht) maar vooral levende boeken, die in geen enkele kinderkamer mogen ontbreken.

Lees ook:Annie M.G. Schmidt-jaar – Annie komt tot leven!
Lees ook:Jip en Janneke musical
Lees ook:Fiep Westendorp in vogelvlucht
Lees ook:Annie M.G. Schmidt-week 2010 rondom Pluk van de Petteflet
Lees ook:Gratis Jip en Janneke voelboek voor blinde kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.