Al 100 onbekende schrijvers van schaduw naar schijnwerper

Schaduwschrijvers is ruim een half jaar geleden van start gegaan. Een digitale ontmoetingsplaats tussen onbekende schrijvers en al even onbekende lezers. Een auteur die zijn gerijpt manuscript, beveiligd met een uniek wachtwoord, niet langer op zijn harde schijf wil laten wachten op een geïnteresseerde uitgever, biedt zijn boek nu gratis digitaal aan. Gewoon omdat hij wil gelezen worden. Lezers maken gretig gebruik van dit aanbod en kunnen het boek gratis downloaden. Gewoon omdat zij leuke boeken willen lezen.

Schaduwschrijvers is dan ook verheugd over het snel groeiend succes van dit initiatief. Het 100ste boek is op 7 november j.l. aangeboden ter publicatie op onze website. Dit betekent dat wij al 100 boeken uit de schaduw hebben gehaald en in de spotlights hebben gezet. Lezers genieten van dit succes, schrijvers ook. Via een koopbutton kunnen lezers nu ook het “echte” boek kopen. Schaduwschrijvers zorgt zo voor een extra ondersteuning naar onbekende auteurs toe.

(Persbericht Schaduwschrijvers)

Lees ook:SchaduwSchrijvers zet schrijvers in spotlight
Lees ook:Kansen voor schrijvers dankzij UniBook en SchaduwSchrijvers
Lees ook:Read my e-Book: voor schrijvers en lezers
Lees ook:Nederlandse Boekentrailers online samengebracht
Lees ook:Mailen met… Marianne en Theo Hoogstraaten + WIN!

2 reacties op “Al 100 onbekende schrijvers van schaduw naar schijnwerper

 1. Rainier Knieper

  Een goed initiatief van Schaduwschrijvers wat we graag willen ondersteunen. Gezamenlijk kunnen we wellicht wat meer aandacht krijgen voor de minder bekende schrijvers. Schrijverspunt heeft een soortgelijk doel. Schrijverspunt is de ontmoetingsplek voor lezers, schrijvers en uitgevers!

  Op deze site staat informatie voor lezers die eens wat anders willen dan alleen het bekende werk aan schrijvers. Bij Schrijverspunt zijn juist de minder bekende en debuterende schrijvers te vinden. Schrijvers die vaak ook zeer de moeite waard zijn maar niet kunnen rekenen op een heel zwaar opgezet verkoopapparaat. Schrijverspunt geeft lezers de kans om kennis te maken. Ze geven informatie over de schrijvers zelf of u kunt zien welke boeken ze hebben uitgegeven.

  Schrijvers vinden op deze site informatie over het schrijven zelf, met handige tips en links, maar ook over het uitgeven van eigen werk. Ze kunnen zich voorstellen aan geïnteresseerden en hun werk onder de aandacht brengen. Ook is het mogelijk om ideeën uit te wisselen met andere schrijvers. Schrijverspunt wil schrijvers helpen om bij een breder publiek bekend te worden.

  Uitgevers kunnen werk van minder bekende en debuterende schrijvers onder de aandacht brengen en schrijvers die hun werk willen uitgeven op weg helpen.

  Leuk om een keer te bezoeken!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.