We weten nu allemaal waar Julia Samuël is

Julia Samuël heeft samen met Elise Lengkeek haar biografie geschreven. In ‘Niemand weet waar ik ben’ vertelt ze over hoe kanker haar leven veranderd heeft, ze hersenmalaria op het nippertje overleefde en wat ze doet voor Drive Against Malaria. Zelf heb ik Julia Samuël geïnterviewd voor Gezondheidsnet.nl en ik kan niet anders zeggen dat ik onder de indruk ben van haar verhaal. Waar ik een beperkt aantal woorden had, mocht Elise Lengkeek het verhaal van de voormalig tv-presentatrice verwoorden. En dat kan ze, want ook met haar vorige boek ‘Ik beken’ heeft ze heel wat losgemaakt.

Natuurlijk kan ik nu hele verhalen over het boek schrijven, maar dat hebben anderen al gedaan. Vandaar een verzameling van links naar diverse berichten over Julia Samuëls leven en het boek waarin ze dat beschrijft:

= Fok interviewde Julia Samuël en Elise Lengkeek
= Julia zet zich in Afrika in tegen malaria (VrouwOnline)
= Samuël voert zwaarste strijd van haar leven (AD)
= Julia Samuël maakt levensmissie van malaria (De Pers)
= Julia Samuël heeft ernstige vorm van botkanker (Glamour.blog.nl)

Lees ook:Verbijsterend boek over onbekend gebleven Indisch Verzet
Lees ook:Bibian Mentel vertelt verhaal; Elise G. Lengkeek schrijft
Lees ook:Dossiers over Mulisch
Lees ook:Smiley: een waargebeurd verhaal over de StreetMaffia
Lees ook:Nieuwsgierig naar De Expat van Patricia Snel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.