Dirk Scheringa gaat nu DSB failliet is boek schrijven

DSB is vanochtend officieel failliet verklaard door de rechter. Eigenaar Dirk Scheringa gaf op dit nieuws commentaar tijdens een persconferentie in het hoofdkantoor van de bank in Wognum. Natuurlijk vertelde hij daar van alles over wat er mis is gegaan, maar dat kun je in iedere krant lezen. Wat hij nu gaat doen?

Dirk Scheringa is van plan een boek te gaan schrijven. Niet gek, want ‘Rinsma State. Van Sytzama tot Scheringa‘ – het boek waarin hij meer vertelt over zichzelf en over de aankoop van dit landhuis is ook een verkoophit dankzij het faillisement van DSB.

Lees ook:Dirk Scheringa: iedereen wil sinds DSB drama alles over hem weten
Lees ook:Filmrechten Dirk Scheringa, Verspeeld Krediet verkocht
Lees ook:DSB-drama mooi onderwerp voor boek Jeroen Smit?
Lees ook:Dirk Scheringa: Mijn bewogen leven komt uit bij uitgeverij Sonja Bakker
Lees ook:DJ schrijft roman

Eén reactie op “Dirk Scheringa gaat nu DSB failliet is boek schrijven

  1. k.thie

    als je kanker hebt dan wil je toch zo goed mogelijk de voorzinningen zoals pensioen voor je vrouw regelen.komt een vertegenwoordiger van de de bsd .dirk scheringa met een voorstel om een lening af te sluiten dat dan zal worden gebruikt om je pensioenfonds in een keer te deken ,van mijn ziekbed af of dit onder gerantie valt,zij de vertegenwoordiger ,luiter heer dirk scheringa houd altijd zijn woord,u ben nu van uw zorgen af

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.