Dirk Scheringa: iedereen wil sinds DSB drama alles over hem weten

Het boek ‘Rinsma State. Van Sytzama tot Scheringa’ is dankzij het drama bij de DSB bank een ware hit. Het boek waarin Dirk Scheringa als nieuwe eigenaar van Villa Rinsma State vliegt over de toonbank. Iedereen wil nu alles weten over de gevallen topman.

Dirk Scheringa en zijn echtgenote komen in het boek uitgebreid aan het woord over waarom zij het landhuis en omringende park hebben opgekocht en voor miljoenen hebben gerenoveerd. Openhartig vertellen ze in dit boek over ‘hun leven, de carrière van Dirk Scheringa en de gevolgen van de snelle klim op de maatschappelijke ladder’, aldus de Telegraaf.

Eerder schreef ik al dat het DSB-drama een mooi onderwerp is voor een nieuw boek van de hand van Jeroen Smit.

Lees ook:Dirk Scheringa gaat nu DSB failliet is boek schrijven
Lees ook:Filmrechten Dirk Scheringa, Verspeeld Krediet verkocht
Lees ook:DSB-drama mooi onderwerp voor boek Jeroen Smit?
Lees ook:Dirk Scheringa: Mijn bewogen leven komt uit bij uitgeverij Sonja Bakker
Lees ook:Andy van der Meijde: openhartig over voetbal en privé

Eén reactie op “Dirk Scheringa: iedereen wil sinds DSB drama alles over hem weten

 1. Wim van Stiphout

  Goedemorgen,

  Ik beschik over de laatste 100 exemplaren van dit boek in Nederland. Het boek is nergens anders meer verkrijgbaar. Het boek dient ter introductie/promotie van de nieuwe website http://www.specialeboeken.nl Het boek wordt aangeboden voor de normale prijs (E 29,-) en wordt gratis verzonden.

  Met vriendelijke groeten,
  Wim van Stiphout

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.