Trailer van ‘De Storm’ – Geef hier je mening over deze boekverfilming

Ik heb natuurlijk eerder al de trailer van ‘De Storm’  naar het boek ‘ 1953′  van Rik Launspach op dit blog geplaatst. Maar kan ik jullie nog een prachtige trailer laten zien. Waarschijnlijk doet het mij als geboren Zeeuwse nog iets meer, maar ik heb het gevoel dat dit een erg mooie boekverfilming gaan zijn. Ik ga ‘m dan ook snel bekijken en zal hier mijn bevindingen posten. Laten jullie ook een berichtje achter als je ‘De Storm’ met Barry Atsma en Sylvia Hoeks hebt bekeken.

Lees ook:Verfilmd: 1953 – Rik Launspach
Lees ook:De Storm krijgt Gouden Filmtrofee
Lees ook:Carice van Houten en Barry Atsma in boekverfilming Kluun?
Lees ook:Wereldpremière De Storm bij opening Film by the Sea
Lees ook:Komt een vrouw bij de dokter-trailer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.