Seksverslaving nekt Silvio Berlusconi

Het huwelijk van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi en Veronica Lario eindigt in een echtscheiding als de premier zich niet laat behandelen in een sekskliniek. Als hij van zijn seksverslaving af is, wil Lario hun huwelijk misschien nog wel een kans geven. Althans dat schrijft de Italiaanse journaliste Maria Latella in de geactualiseerde biografie ‘Tendenza Veronica’.

Veronica Lario luchtte in 2004 al haar hart in dit boek. Maar door de reeks schandalen rond Silvio Berlusconi vroeg dit verhaal wel om een bijgewerkte versie. Mevrouw Berlusconi gaat nu dan ook in op het bezoekje van haar man aan het achttiende verjaardagsfeest van ondergoedmodel Noemi Letizia. Althans daar kwam Lario achter, want zij dacht dat de premier een belangrijke vergadering in Napels had.

En zo volgenden er nog een reeks schandalen met jonge vrouwen, zoals de transcripties van telefoongesprekken met een escortgirl en foto’s van een erotisch getint feestje in de vakantiewoning van de premier. voor Lario is de maat vol, maar vertrouwelingen van de premier willen graag dat ze haar man terzijde staat en dat ze helpt te zoeken naar een oplossing voor zijn seksverslaving.

Lees ook:De haremfactor van Silvio Berlusconi
Lees ook:Berlusconi weigert politiek boek van Nobelprijswinnaar José Saramago
Lees ook:Schrijfster Veronica Hazelhoff (62) overleden
Lees ook:De beste moppen uit Somertijd in een boekje
Lees ook:Berlusconi’s ‘Ruby’ in pikante reclame voor boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.