Aerosmiths Steven Tyler schrijft nog, maar Joey Kramers verhaal is al te lezen

Joey Kramer, de drummer van de succesvolle rockband Aerosmith, heeft een boek geschreven. In ‘Hit Hard: A Story of Hitting Rock Bottom at the Top’ vertelt Kramer over zijn alcoholverslaving en zijn problemen met angstaanvallen en despressies. Het leven van een succesvolle rock-’n-roll zanger gaat dus niet altijd over rozen.

Natuurlijk is dit gegeven geen nieuwtje, want Kramer vertelde in een interview in 1997 al over zijn worstelingen. In het boek staat het hele verhaal, waarbij ook ruzies met bandleden en het gebruik van drugs worden beschreven. En hij is niet het enige bandlid dat met een boek komt. In de zomer van 2010 kunnen we de autobiografie van leadzanger Steven Tyler verwachten. Benieuwd wat hij allemaal schrijft in ‘Does the noise in my head bother you?’.

Lees ook:Jubileumboek van Bon Jovi
Lees ook:Biografie Sven Kramer van Johan Boef
Lees ook:Olympisch leesvoer
Lees ook:Spannende avonturen met de Secret Scouts
Lees ook:Cruise Control nieuwe chicklit van Carlie van Tongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.