‘The Art of North Sea Jazz – 33 years of memories and posters’

De 34ste editie van het North Sea Jazz Festival gaat vandaag van start. Kun je er dit weekend niet bij zijn en wil je toch genieten van dit festival dan is het boek ‘The Art of North Sea Jazz’ misschien wel iets voor jou. Deze uitgave van Adr.Heinen Uitgevers is tot stand gekomen in samenwerking met het festival en Selexyz donner. Door middel van persoonlijke herinneringen en posters wordt er teruggeblikt op de afgelopen edities.

De herinneringen van 33 artiesten, prominenten en fotografen die op verschillende manieren deel hebben uitgemaakt van het North Sea Jazz Festival en het ook elk op hun eigen wijze hebben beleefd, vormen samen met de festivalposters, artiestenposters en art posters die voor het festival werden gemaakt een warme terugblik op de afgelopen 33 jaar van dit prachtige festival. Onder anderen mede-oprichtster van het festival Jos Acket, oud-burgemeester van Rotterdam Ivo Opstelten, fotograaf Rico D’Rozario en diverse jazzartiesten, waaronder: Hans en Candy Dulfer, Dan Ouellette, Benjamin Herman, Pat Metheny, Jamie Cullum, John Scofield en Rachelle Ferrell bieden met hun verhaal een kijkje achter de schermen. Het geheel biedt in maar liefst 224 pagina’s een fraaie terugblik op drieëndertig jaar North Sea Jazz in woord en beeld: een must have voor iedere North Sea Jazz liefhebber!

Lees ook:Gratis met de trein!
Lees ook:Gratis reizen met de trein
Lees ook:Lauren Conrad klimt weer in de pen
Lees ook:Voor je het weet lazer je achterover de toekomst in (Loesje)
Lees ook:#boekenweek2012 – activiteiten in de schijnwerpers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.