‘Rock Roadie’: Jimi Hendrix vermoord door manager!

Gitarist Jimi Hendrix werd vermoord door zijn manager. Dat beweert zijn vroegere Roadie James Wright in zijn boek ‘Rock Roadie’. Hendrix werd in 1970 dood teruggevonden in een hotelkamer. De gitarist was toen 27 jaar oud en zou gestikt zijn in zijn eigen braaksel. Maar de oorzaak van zijn dood is nooit achterhaald.

James Wright beweert in zijn boek dat Michael Jeffery, de manager van Hendrix, de gitarist vermoord heeft. Wright beweert dat Jeffery Hendrix vermoordde omdat die een andere manager wilde. De man zegt ook dat Jeffery de moord bekende.

“Jeffery zag lijkbleek. ‘Ik moest het doen. Dat begrijp je toch. Ik was bij Jimi die avond. Ik had hem een paar pillen en wat wijn gegeven. Ik moest het doen. Jimi was dood meer waard dan levend. Die klootzak ging me verlaten. Als ik hem verloor, was ik alles kwijt’, zei hij”, staat in het boek te lezen. Of dat waar is zullen we nooit weten, want Jeffery overleed in 1973 tijdens een vliegtuigcrash.

Lees ook:Carte Blanche voor James Bond en Jeffery Deaver
Lees ook:Pim Fortuyn door tweede schutter vermoord, aldus Ine Veen
Lees ook:Staat Jeffery Deaver Onder druk?
Lees ook:James Bond krijgt carte blanche…
Lees ook:Voorproefje: Stiletto libretto – Bavo Dhooge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.