Acteur Jamie Campbell Bower lijkt alleen nog in boekverfilmingen te spelen

De Britse acteur Jamie Campbell Bower (20), die in Oorlogswinter de neergestorte piloot speelt die hulp krijgt van hoofdpersonage Michiel, heeft een rol bemachtigd in de laatste twee Harry Potter-films. Dat heeft zijn agent donderdag officieel bekendgemaakt op het filmfestival van Cannes. Het gerucht ging al langer.

De acteur speelt in Harry Potter and the Deathly Hallows, die in twee delen wordt uitgebracht, de rol van de duistere tovenaar Gellert Grindelwald. De opnames van de twee laatste Potter-films beginnen eind mei. De delen gaan in première in november 2010 en juli 2011. Daarvoor is Campbell Bower ook nog te zien in New Moon, het vervolg op de succesvolle vampierfilm Twilight, en de miniserie The Prisoner.

Lees ook:Harry Potter-toer doet Haarlem aan
Lees ook:Achtste Harry Potterfilm?
Lees ook:Harry Potter-liefhebbers opgelet!
Lees ook:Harry Potter in China
Lees ook:Na Harry Potter nieuwe verkoophit voor J.K. Rowling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.