Sarah Palin schrijft memoires

Sarah Palin, de geprezen en verguisde running mate van de voormalige Republikeinse presidentskandidaat John McCain, gaat haar memoires schrijven. Amerikaanse media meldden dinsdag (lokale tijd) dat ze een contract met uitgeverij HarperCollins heeft getekend. Hoeveel ze daarvoor ontvangt is volgens persbureau ANP onbekend.

Eigenlijk is er nog niet zo heel veel bekend over het boek dat komend voorjaar op de markt zal komen. Zo is de titel nog niet bekend. De verschijningsdatum is wel tactisch gekozen, want in het voorjaar staat Palin vlak voor haar mogelijke herverkiezing als gouverneur van de staat Alaska.

“Er zijn zoveel dingen geschreven en gezegd door de mainstream media die niet juist waren en dit is een mooie gelegenheid om te vertellen wie wij zijn en waar we voor staan”, zei Palin in een toelichting. Het boek zal geschreven worden door een professionele auteur.

McCain zorgde vorig jaar voor een grote sensatie toen hij Palin tot zijn runningmate koos. Vooral het uiterst conservatieve deel van de Republikeinen liep met haar weg, onder meer vanwege haar anti-abortusstandpunt. Maar tegenstanders maakten haar belachelijk, onder meer vanwege haar veronderstelde gebrek aan kennis. Ook leidden veel persoonlijke verwikkelingen, zoals de zwangerschap van haar tienerdochter, tot veel ophef.

Lees ook:Mode- en stijlgids van Jordan…
Lees ook:Sarah Palin – Amerika in ban van Going Rogue
Lees ook:Theoloog en schrijver Jean-Marc Ela overleden
Lees ook:Joost Zwagerman niet meer als vaste gast in DWDD
Lees ook:Contact koopt rechten memoires Rushdie

Eén reactie op “Sarah Palin schrijft memoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.