Opvolger Da Vinci Code verschijnt in september

Persbureau ANP meldt dat de opvolger van de bestseller The Da Vinci Code van Dan Brown op 15 september uitkomt in Amerika, Canada en Groot-Brittannië. Het boek is getiteld The Lost Symbol, zo maakte uitgever Random House maandag bekend.

Over het plot van het nieuwe boek wil Brown nog niet veel kwijt. Robert Langdon vervult weer een hoofdrol in The Lost Symbol, net als in The Da Vinci Code. Van het nieuwe werk worden 5 miljoen exemplaren gedrukt, de grootste eerste oplage in de geschiedenis van Random House. Van The Da Vinci Code zijn inmiddels wereldwijd meer dan 70 miljoen stuks verkocht sinds het boek in 2003 uitkwam.

Lees ook:Dan Brown breekt verkooprecords met The Lost Symbol
Lees ook:Dan Browns ‘The Lost Symbol’ verschijnt op 30 oktober in Nederland
Lees ook:Nieuwe Dan Brown The Lost Symbol in de winkel
Lees ook:Bol.com Award voor Dan Browns ‘Da Vinci Code’
Lees ook:De boekenweek van Stefan Groothuis (5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.