Crombé hoofdrolspeler in nieuwe Aspe ‘Misleid’

De liefhebbers van het werk van Pieter Aspe moeten nog een paar weekjes wachten op zijn nieuwste boek ‘Misleid’, maar wij kunnen alvast wat verklappen over de inhoud. De Belgische krant het Belang van Limburg meldt namelijk dat de succesvolle misdaadschrijver deze keer zijn inspiratie vond bij missmaker Ignace Crombé.

“Aspe verwijst in zijn boeken vaker naar de actualiteit of bekende personen. Toch ging hij nog nooit zo ver in zijn parodiëren als nu voor ‘Misleid.’ Iédereen kan immers lezen dat het karakter van hoofdrolspeler Frederik Bombé doelt op Ignace Crombé. “Het klopt dat het een grote parodie geworden is. Waarom ik voor Crombé gekozen heb? Iedereen voert hem ten tonele, waarom zou ik dan achterblijven”, weet Aspe”, lezen we vervolgens in Het Laatste Nieuws.

En Crombé? Die weet van toeten nog blazen. Het Laatste Nieuws heeft de volgende quote: “Ik had er geen idee van dat hij zich voor de protagonist Bombé op mij heeft gericht. Maar dat maakt eigenlijk zeer weinig uit. Of ik het erg vind dat mijn naam opnieuw opduikt? Tuurlijk niet, want ik lees geen boeken.”

Lees ook:Miriam Jacques, de ex van Ignace Crombé, schrijft nieuw boek
Lees ook:Pieter Aspe gaat de grens over
Lees ook:Aspe viert jubileum in Blankenberge…
Lees ook:Peter Andre en Jordan schrijven boek over scheiding
Lees ook:Ruim 3,3 miljoen Duitsers kijken naar ‘Aspe’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.