Oprichter Yab Yum Theo Heuft komt met boek

Oprichter Theo Heuft van het Amsterdamse luxebordeel Yab Yum werkt aan een boek over zijn leven. Het werk heet ‘Theo Heuft – Tijdperk Yab Yum’ en moet in augustus uitkomen. Een journalist van De Telegraaf schrijft het verhaal op, zei Arjan Weenink van uitgeverij Carrera dinsdag. Hoewel het boek over het hele leven van Heuft gaat, komt de nadruk te liggen op Yab Yum.

Van Heuft richtte de seksclub in 1976 op en maakte er een internationaal bekende zaak van. Het succes leidde er echter ook toe dat criminelen hem probeerden af te persen. In 1999 verkocht Heuft het bordeel. Volgens Weenink zullen in het boek geen schokkende onthullingen staan. Zo zal Heuft geen namen noemen van oud-bezoekers van Yab Yum. De seksclub moest begin vorig jaar overigens op last van de gemeente de deuren sluiten.

Lees ook:Yab Yum – Theo Heuft vertelt er alles over
Lees ook:Yab Yum weer even open
Lees ook:Hammer & Hammer zijn terug; derde deel in reeks
Lees ook:Great to Cool verovert de wereld
Lees ook:Downloads radioboek erg populair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.