Ook niet-leden kunnen bij ECI.nl kopen

Door website ECI.nl open te stellen voor niet-leden wil ECI concurreren met andere online verkopers van boeken en muziek, aldus Boekblad.nl. Vanaf medio april kunnen ook niet-leden producten kopen. Toch blijft het onderscheid tussen leden en niet-leden wel bestaan. zo krijgen alleen de leden voordeel. Zo meent directeur Ton Cieraad in Boekblad dat niet-leden duidelijk de voordelen van het lidmaatschap gaan inzien. ” Bij meerdere bestellingen zien ze wat ze hadden kunnen besparen als ze lid waren geweest.” Met de openstelling wil ECI niet alleen meer omzet maken, maar ook meer leden binnenhalen.

We lezen op de site ook dat de ECI met een nieuwe reeks komt. In de serie ‘Schrijvers van Naam’ zullen auteurs, van wie titels ook in de serie ‘Schrijvers van Nu’ zijn verschenen, speciaal voor ECI een novelle schrijven. De eerste novelle heet ‘De liefdesbaby’ en is geschreven door A.F.Th. van der Heijden, Marcel Möring heeft de tweede novelle, ‘Het beloofde leven’, voor zijn rekening genomen.

Wat vinden jullie van deze openstelling? Gaan jullie nu je boeken bij ECI bestellen of zijn jullie al lid?

Lees ook:ECI biedt 80.000 boektitels ook aan niet-leden aan
Lees ook:Gratis eBooks en eAudiobooks lenen in Zoetermeer
Lees ook:Meer dan 3000 leden en dwarsligger actie op Watleesjij.nu
Lees ook:Gids voor het Einde der Tijden – zo overleven we 21-12-2012
Lees ook:Watleesjij.nu groeit uit tot grootste boekencommunity (+Win!)

Eén reactie op “Ook niet-leden kunnen bij ECI.nl kopen

 1. Wendy Hermsen

  Ik zou hier graag nog het een en ander aan toe voegen.
  Het voordeel wat Eci haar leden biedt, is gebaseerd op een regel binnen de Wet Vaste Boekenprijs. Geen andere aanbieder mag boeken verkopen onder die prijs, met uitzondering van clubs. Eci is de enige club die binnen deze wetgeving valt.
  Een reden om te bestellen via “open” Eci is wellicht ook, dat de verzendkosten vrij zijn boven een bestelling van 35 euro.

  Voor degenen die al lid zijn, verandert er ook veel:
  het beroemde kroonboek vervangt Eci door een vrije keuze bon.
  En zodra je vier artikelen met clubkorting hebt besteld, ontvang je ook geen vrije keuzebon meer. Kortom: Met vier boeken profiteer je al van de voordelen die een club heeft.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.