We stappen in een achtbaan van emoties

Soms kom je boeken tegen, waarvan je denkt: dit kan niet waar zijn. Dat gevoel heb je ook als je ‘Schuldig aan liefde’ van Edwin Dijkhuizen. Waarschijnlijk is het de meest besproken autobiografie van dit moment. Neem plaats in de achtbaan en ontdek het met tranen doorspekte verhaal van de auteur.

Rond de eeuwwisseling is hij in prima vaarwater. Hij heeft het allemaal zeer goed voor elkaar. Een lekker leven samen met zijn trouwe harige viervoeter Bas. Dan ontmoet hij Max. Edwin is helemaal in de zevende hemel. Hij heeft zijn liefde voor het leven ontmoet! De partner is schat- en hemelrijk. Edwin weet niet hoe hij het heeft zoveel luxe als hem overkomt. Zijn wereld straalt en hij met hem! Totdat hij op nare wijze achter de waarheid komt. Zijn partner blijkt niet alleen niet te zijn wie hij denkt dat hij is, hij blijkt ook nog eens een criminele bloem te zijn. Kan Edwin ooit nog zijn vaas vullen met zijn favoriete voorjaarsbloemen?

‘Schuldig aan liefde’ tovert kippenvel op je armen tijdens het lezen. Als lezer word je meegenomen in de surreële wereld van een man die erachter komt dat zijn partner hem en de hele wereld heeft voorgelogen op een manier die je niet voor mogelijk houdt. Stap in de achtbaan van emoties, waar Edwin maar niet uit lijkt te kunnen komen. Of lukt het hem het tij te laten keren? Het geluk te hervinden?

Lees ook:MatchBoox presenteert Valentine Box
Lees ook:Liefhebbers van het spannende boek mogen ‘Twee Tranen’ niet missen
Lees ook:De harde wereld van de Indiase seksindustrie
Lees ook:Doen jullie het nog? Seks en liefde in relaties
Lees ook:Maak kennis met de Selection-trilogie van Kira Cass

2 reacties op “We stappen in een achtbaan van emoties

  1. johan

    Sorry, maar dit is toch niet een blog? Het is gewoon de flaptekst & daarmee een reclamepraatje!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Patricia de Ryck

    @ Johan, we geven schrijvers de kans om hun boek te promoten. Daarnaast nodig ik ieder die het verhaal heeft gelezen uit om te reageren, zodat er echt een discussie over de inhoud ontstaat en je een nog beter beeld van dit boek krijgt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.