John Grisham klapper van de week

Het nieuwste werk van John Grisham kwam deze week van niets binnen op de hoogste plaats in de wekelijkse bestsellerlijst. Met ‘De Getuige’ verdreef hij de nummer één van vorige week, Simone van der Vlugts ‘Herfstlied’ naar de tweede plaats. Grisham is niet de enige die de top 10 komt binnenstormen. Antjie Krog komt met de zeer vriendelijke geprijsde gedichtendagbundel ‘Waar ik jou word’ binnen op plek 5.

Andere nieuwe binnenkomers zijn op 14 Patricia Cornwells ‘Scarpetta’, op 55 ‘De zaak Mandy P.’ van RickGoverde, op 56 ‘De Bourne sanctie’ van Robert Ludlum en Eric van Lustbader, en op 58 Geert-Jan Alexander Knoops’ ‘Advocaat van de vijand’ . Anita Amirrezvani’s ‘Dochter van Isfahan’ is de hoogste nieuwe herintreder, in zijn negentiende week op 38.

Lees ook:Angelina Jolie speelt Patricia Cornwells Dr. Kay Scarpetta
Lees ook:Rechtbank wijst eis van (de echte) Patricia Perquin af
Lees ook:Wereldwijde lancering Grisham-thriller Het proces
Lees ook:Patricia Perquin nieuwe columniste Libelle
Lees ook:Voor de liefhebbers van John Grisham: zijn nieuwste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.