Geen miskoop meer, dankzij Cuno2009

Het begint me te duizelen als ik in de supermarkt naar alle verschillende wijnen sta te kijken. Ik heb geen idee welke fles ik uit het schap moet pakken. Gelukkig is er nu ‘Cuno2009′. Wijnjournalist Cuno van ‘t Hoff heeft 250 lekkere wijnen geselecteerd in de prijsklasse van vijf tot tien euro.

De wijnen die deze journalist in zijn boek heeft opgenomen zijn stuk voor stuk wijnen die hij lekker vindt en die overal te koop zijn. “Wijnen waarvan ik zeker weet dat jij er net zo van gaat genieten als ik. Ik heb ze allemaal meerdere keren geproefd, niet alleen om te weten of ze écht lekker zijn, maar ook of ze technisch in orde waren. Bij sommige was het de eerste keer meteen raak; andere moest ik nog een keer terugproeven om het echt zeker te weten. In totaal heb ik voor de gids zo’n 2000 wijnen geproefd. Daarvan zijn er 250 overgebleven. Wat niet wil zeggen dat de rest troep was, helemaal niet. Maar wat heb jij aan een gids waar het hele assortiment van alle supermarkten in staat? Nee, het gaat om de favorieten, de echte lekkere wijnen die ik graag adviseer aan de wijnliefhebber.” Kijk, zo’n gids heb ik nodig.

Dankzij de handige indeling zie je zo in welke winkel je moet zijn voor de lekkerste wijnen. Van de Albert Heijn tot Super de Boer, Mitra of Gall&Gall, zelfs in de Hema vind je wijnen waarmee je je gasten betovert. Het korte, vlotte commentaar van Cuno zorgt ervoor dat je snel weet waar je aan toe bent. In combinatie met het handige zakformaat, is dit dan ook een boekje dat in je binnenzak of boodschappentas thuishoort.

‘Cuno2009′ van Cuno van ‘t Hoff, ISBN: 9789021535531.

Lees ook:Cuno van ‘t Hoff nieuwe auteur Wijnalmanak
Lees ook:De 100 wijnen die je gedronken moet hebben
Lees ook:Geniet meer van wijn
Lees ook:Cadeau voor de feestdagen: Het beste van de wijnalmanak
Lees ook:100% APP & BOOK: de taalgids van nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.