Gedicht blijkt advertentie van een Chinees bordeel

“Dat er niemand bij het MaxPlanckForschung Journal Chinees spreekt is wel duidelijk. Het blad, onderdeel van het prestigieuze wetenschappelijke Max Planck Instituut, plaatste op de cover per ongeluk een paginagrote advertentie van een Chinees bordeel.

In het Duitse blad staat deze maand een artikel over China. Het leek de redactie daarom leuk een Chinees gedicht op de voorpagina plaatsen. Maar in plaats van een literair hoogstandje zagen de lezers die de Chinese taal wel machtig zijn, een levensgrote advertentie van een sekshuis in Macau op de cover”, dit lezen we in De Telegraaf.

Lees ook:Eerste gedicht van Hugo Claus geveild op tweede kerstdag
Lees ook:NBD Biblion stopt met de uitgave van Leesgoed
Lees ook:Zonnehemel Paul Demets Beste Gedicht in Vlaanderen
Lees ook:Chatten met Kluun
Lees ook:Slachtoffer familiedrama Zwijndrecht jong dichterstalent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.