Nu ook van Dale Praktijkwoordenboeken Portugees

Over de hele wereld zijn er 230 miljoen mensen die Portugees spreken. Daarom zijn er nu ook Van Dale Praktijkwoordenboeken Portugees. Deze lijvige boeken zijn ideaal voor op het werk en thuis bij het verwerken en produceren van teksten in het Portugees. Hier staat alles in wat je moet weten om in de praktijk goed Portugees te kunnen begrijpen, spreken of schrijven.

Deze woordenboeken Portugees bevatten per deel circa 47.000 trefwoorden en circa 60.000 betekenissen. De duidelijke vertalingen zijn voorzien van veel voorbeelden die het gebruik van de trefwoorden goed illustreren. De vertalingen zijn in kleur, wat het vinden aanzienlijk versnelt. Als extra bevatten de Van Dale Praktijkwoordenboeken Portugees honderden kaders met nuttige en interessante informatie, bijvoorbeeld hoe familierelaties in het Portugees heten. Achter in het boek is een grammatica van het Portugees opgenomen en staan een voorbeeldbrief en een voorbeeld-e-mail. De boeken kwamen tot stand in nauwe samenwerking met de Portugese uitgever Porto Editoria. Voor iedereen die woordenboeken Portugees-Nederlands en Nederlands-Portugees zoekt, zijn dit dé woordenboeken om in huis te hebben!

Verkrijgbaarheid
De Van Dale Praktijkwoordenboeken Portugees zijn gebonden boeken met harde kaft. Ieder deel telt circa 750 pagina’s. De prijs is € 49,50 per deel en € 99,- voor de set. Verkrijgbaar in de boekhandel en via www.vandale.nl. Bij Van Dale verschenen eerder de Praktijkwoordenboeken Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds.

Lees ook:Examenstress – Van Dale helpt bij eindexamens
Lees ook:Taalscheurkalenders
Lees ook:Dikke Van Dale Online
Lees ook:Singer-songwriter Douwe Bob ontwerpt en schrijft woordenboek
Lees ook:Cristina Branco opent Slauerhoff-festival op 10 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.