Na Harry Potter nieuwe verkoophit voor J.K. Rowling?

Het nieuwste boek van Harry Potter-auteur J.K. Rowling wordt naar verwachting van boekenverkopers weer een verkoophit, aldus ANP. Sinds donderdag ligt The Tales of Beedle the Bard in twintig landen in de winkels, waaronder Nederland, de Verenigde Staten en China.

Het uit zeven verhalen bestaande sprookjesboek komt in het laatste epos over de bebrilde tovenaar, Harry Potter en de Relieken van de Dood, als toverboek voorbij. In november 2007 schreef Rowling zeven exemplaren van het boek met de hand. Een ervan werd geveild voor 2,7 miljoen euro. Het is de eerste pennenvrucht van Rowling die verschijnt na de serie van zeven Potter-verhalen.

De Nederlandse editie verschijnt begin volgend jaar. Maar de Engelse versie is wel al verkrijgbaar.

Lees ook:Lijstjes… Lijstjes…
Lees ook:Verfilming levensverhaal J.K. Rowling
Lees ook:J.K. Rowling blij met miljoenen
Lees ook:J.K. Rowling beschuldigd van plagiaat
Lees ook:Achtste Harry Potterfilm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.