De beste kookboeken van het jaar

De kookboek van het Jaar verkiezing was een groot succes. Kookliefhebbers konden genieten van kookdemonstraties van topkoks, signeersessies van bekende schrijvers en er waren verschillende proeverijen. Met de Christies WCRF veiling was er ook oog voor het goede doel. Maar het ging natuurlijk om de prijzen en die waren er voor het ‘Kliekjeskookboek’, ‘Raapsteeltje’ en ‘De Creoolse Keuken’.De Gouden Garde Publieksprijs ging naar het ‘Kliekjeskookboek’. “Wat een heerlijk nuttig en praktisch kookboek. Met smakelijke recepten en tips voor verstandig inkopen en bewaren is dit boek meer dan alleen een kliekjeskookboek. Leuk vormgegeven met een knipoog naar de zuinige huisvrouw. En dat koken met kliekjes niet alleen iets is voor de dames bewijzen de recepten van o.a. Jonnie Boer en Eric van Veluwen”, lezen we op http://www.kookboekvanhetjaar.nl/.

Uit de tien genomineerde voor de titel ‘Kookboek van het jaar’ heeft de vakjury twee winnaars gekozen. In de categorie Nederlands is ‘Raapsteeltje’ naar voren gekomen en het winnende vertaalde kookboek is De Creoolse Keuken.

Lees ook:Bewaar je kookverhaal met Belmondo.nl
Lees ook:Het grote wildplukboek met recepten Jonnie Boer
Lees ook:120 succesrecepten zonder vlees
Lees ook:Paul de Leeuws ‘kHebjeLief na vijf dagen tweede druk
Lees ook:Kookboek van Margriet (en Sonja)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.